Newspapers

NIEUWS

Volg de laatste TKF ontwikkelingen

Educatief- en Gezondheidscentrum

Met het doel om armoede en ziekte te bestrijden op oog, heeft The Kasulu Foundation een educatief centrum gebouwd. Het educatieve centrum is in de eerste instantie bedoeld voor vrouwen en jeugd. Zij krijgen nu toegang tot een aantal elementaire opleidingen in computervaardigheden. Bovendien kunnen zij nu bijeenkomen om bijvoorbeeld te discussiëren over hun eigen ontwikkelingen of om samen met oplossingen te komen wat betreft het onderwijs dat bestemd is voor hun kinderen.  

n1.jpeg

Een veranderende Kasulu

Vandaag de dag zijn er veel ontwikkelingen in Kasulu. De 120-km weg van Kigoma naar Kasulu is in 2020 afgemaakt en dit zal voordelig zijn voor de vishandel van de vissen die uit de Tanganyika-meer gevangen worden, en de oogst uit omringende dorpen bevorderen.

School Kids

Waar zijn ze nu?

Doormiddel van dit nieuwsbericht willen wij u op de hoogte stellen van de laatste onwtwikkelingen omrent de studenten die de stichting heeft kunnen helpen met de hulp van uw bijdrage. Daarvoor willen wij u nogmaals van harte bedanken en hopelijk blijft u een bijdrage leveren, want alleen dan zijn wij in staat om meerdere inwoners te helpen zoals deze inwoners.