top of page
Team Meeting

Het Bestuur

In Nederland hebben we een enthousiast team van 5 mensen. Christian is onze secretaris en focust zich op de dagelijkse werkzaamheden die bij het besturen van de stichting komen kijken. Paul is de voorzitter en Fr. John (in Tanzania) is de contactpersoon voor de stichting en de kinderen. Inez doet de financiën, Patrick en Kevin houden zich bezig met sociaal media en fondswerving.

Christian Mavanga Foto.jpg
IMG_3054.JPG
Portrait

Christian Mavanga

Paul Wabike

Eerw. Pater John M. Msemwa

Christian is afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen, waar hij een Business Administration Bachelor heeft behaald met Honours. Christian zal zich bezighouden met het bijwerken van de website en social media platformen. Ook zal hij klaar staan om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. "Ik ben heel blij met deze kans en kan niet wachten om te groeien in en met The Kasulu Foundation" aldus Christian. 

Werkte in een vluchtelingenkamp in Tanzania als communicatie medewerker voor meer dan twee jaar. Hij werkte met World Vision International, Tanzania, een non-profit Christelijke organisatie. Hij is nu een docent en trainer ontwikkelingssamenwerking in Nederland.

Contactpersoon van de stichting in Tanzania, is een katholieke priester, werkzaam al voor vele jaren in het bisdom Kigoma en nog immer werkzaam aldaar. Hij is de ideale contactpersoon in Tanzania vanwege zijn onschatbare werkervaring in het veld en zijn toegang tot de locale gemeenschappen voor wie dit programma is bedoeld.

Adviesraad

Office Night Shift
Patrick_Szillat.png

Patrick is geboren en opgegroeid in Mönchengladbach, Duitsland. "Ik ben opgegroeid met reizen door heel Europa wat ervoor heeft gezorgd dat ik een sterke interesse heb in de groei van multiculturele samenwerkingen. 

Op dit moment ben ik een docent op de universiteit en de manager van postgraduate programma's op Fontys International Business in Nederland, waar ik ook onderzoek doe naar Duits-Nederlandse samenwerkeingen. Ik geef ook les over vakken zoals e-marketing, entrepeneurship en e-commerce. Voordat ik werkzaam was bij Fontys, studeerde in in Nederland, Tsjechië, Engeland en Polen. Na mijn studies, ben ik werkzaam geweest voor MKB IT bedrijven in de velden van verzekeringen, netwerk technologie en RFID technologie. Bovendien ben ik ook consultant geweest voor IT bedrijven op gebied van marketing, sales en business development.

Office Night Shift

Kevin is afgestudeerd met een Master in Molecular Health Sciences aan de ETH in Zurich en studeerde verder aan zijn doctorale studie in een pan-European onderzoeksnetwerk, met een focus op de karakterisering van virussen. Kevin is onderdeel van de adviesraad sinds 2021 en brengt adviezen uit met betrekking tot de planning en implementatie van TKF's projecten. 

Patrick Szillat

Dr. Kevin P. Szillat

JOIN THE TEAM

Wil je onderdeel worden van het team en samen met ons werken aan een betere toekomst? Twijfel dan niet en stuur een email naar stichtingkasulu@outlook.com. Wij zijn altijd opzoek naar toppers die ons team kunnen uitbreiden zodat we samen meer kunnen betekenen. Wij zien graag je email tegemoet!

bottom of page