top of page
Image by Chang Duong

JOUW BIJDRAGE HELPT

AGNES

Agnes is een gekwalificeerde apothekers assistent. Zij heeft op dit moment een tijdelijke baan in Kigoma in een kleine Apotheek. Vorig jaar heeft Agnes de cursus 'Tanzania Food and Drugs Authority (TFDA)' afgerond. Daardoor is zij bevoegd om haar eigen apotheek op te zetten. Haar droom is om een eigen drogisterij te openen. 

GERARD

Gerard is reeds afgestudeert in Verpleging aan de Ifakara College in Morogoro. Hij staat te poppelen om aan de slag te gaan als verpleger. 

MARTHA

Martha heeft het voortgezet onderwijs aan de Ishimwe Secondary School en daarbovenop een beroepsopleiding succesvol afgerond in Kigoma. Op dit moment is ze eigenbaas en heeft een eigen winkeltje in Shinyanga Municipality

Kids Playing with Chalk

oVER HET PROGRAMMA

Als kindersponsor bent u verbonden met een en het (de) zelfde kind (-eren) voor de tijd van uw sponsorschap. Elke sponsor van een individueel kind ontvangt een foto van het kind en (een kopie van) het aanmeldingsformulier. U wordt elk jaar op de hoogte gehouden over de vorderingen van uw sponsorkind met betrekking tot school (rapport), gezondheid en andere zaken.

 

Voor € 20,- per maand kunt u een kind van lagere schoolleeftijd sponsoren en voor € 25,- een kind op de middelbare school of beroepsopleiding.

Dit betekent dat voor € 240,- per jaar een kind naar de lagere school kan gaan en schoolmaterialen, een schooluniform en schoenen kunnen worden aangeschaft.

Voor € 300,- per jaar kan een kind een middelbare school- of beroepsopleiding volgen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij horen graag van je

bottom of page