top of page
Framing

Doe Mee!

We stellen het zeer op prijs dat u geïnteresseerd bent om bij te dragen aan onze missie hier bij The Kasulu Foundation. Er zijn veel verschillende manieren waarop u ons kunt helpen en wij waarderen elk gebaar ten zeerste. Door uw hulp wordt u een belangrijk onderdeel van onze non-profit organisatie en helpt u met het versterken van onze activiteiten.

Two Men Shaking Hands

WORD EEN PARTNER/SPONSOR

Volunteers Serving Food

WORD EEN KINDERSPONSOR

Debit Card

DOE EEN DONATIE

Ontwikkelings Projecten

Dit programma is bedoeld als toevoeging aan de reguliere activiteiten van de stichting. Voorbeelden van dergelijke projecten kunnen zijn het bouwen van een kindertehuis, arme families helpen met landbouw activiteiten en voedingsadviezen voor families. Als het project loopt en programma's geëvalueerd zijn, kunnen nieuwe wensen en behoeftes aan het licht komen, die tot deze categorie behoren. De projecten richten zich op blijvende groei en ontwikkeling.

Kindersponsor Programma

Dit programma is exclusief ontworpen voor kinderen die onderwijs nodig hebben. Een kind wordt persoonlijk gesponsord door een sponsor en krijgt financiële en emotionele steun. De sponsor kan contact hebben met het kind. Financiële steun maakt het mogelijk voor een kind onderwijs te genieten; emotionele steun helpt om een kind zich geliefd, verzorgd en nuttig te voelen.

Studie- en Algemene Hulp Fonds

Dit fonds is voor kinderen die geen persoonlijke sponsor hebben, maar voor wie het nodig is om een (gedeeltelijke) studie of speciale cursussen te volgen. Bovendien is het bedoeld om te voorzien in eenmalige aanvragen voor hulp en assistentie van enigerlei aard. Het fonds kan voorzien in financiën voor renovatie van een school, voor bibliotheekboeken, voor voedselpakketten, onverwachte medische kosten, voor een fiets of motorfiets om families in afgelegen gebieden te bezoeken, in geval van rampen, etc.

Draag vandaag nog bij aan een toekomst met gelijke kansen via The Kasulu Foundation.

Contact
Doe mee, meer info
Volunteers

Meld je aan voor de Nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden!

bottom of page